Viostrappen

Wij zijn goed in trappen maken, jij in het plannen van mensen voor de montage daarvan?

(Hoofd) Planning

Organisatie- en afdelingsomschrijving

VIOS Trappen B.V. is de marktleider van houten trappen in Nederland. In 2016 hebben we ruim 19.000 trappen gefabriceerd, geleverd en geplaatst. Het jaar 2017 laat opnieuw groei zien.

Met een lange traditie sinds 1914, zijn wij partner voor alle aannemers in Nederland. Trappen maken doen we op alle niveaus, van seriewerk tot maatwerk. We zijn vooruitstrevend en innovatief in de dingen die we doen. Dat vraagt kennis en vakmanschap. Met zo’n 130 eigen medewerkers, 30 uitzendkrachten en 35 ZZP-ers,- zijn we trots op wat we doen en wie we zijn.

Onze montage-afdeling bestaat uit 2 planners en administratieve ondersteuning. Zij verzorgen door middel van een effectieve en efficiënte planning, de inzet van ca. 50 medewerkers op de diverse opdrachten welke verspreid zijn over het hele land. Wij zoeken een ervaren professional die gaat plannen en het team kan aansturen. Iemand met de ambitie om door te groeien naar een leidinggevende positie.

Voorwaarden

Heel concreet heb je relevante ervaring opgedaan als planner in een vergelijkbare omgeving. Ruime ervaring met het maken van een effectieve planning is belangrijke ervaring om deze positie tot een succes te maken. Heb je al coördinerende of leidinggevende ervaring, dan is dat een pré.

Je bent stressbestendig, kan omgaan met druk en je bent communicatief vaardig. Je werkt graag met mensen en je functioneert dan ook het beste in een team. Klanten en collega’s correct te woord staan? Dat kunnen we rustig aan jou overlaten. Jij voelt je verantwoordelijk en beschikt over doorzettingsvermogen.

Aanbod

Kies je voor Vios Trappen, dan kies je voor ambitie en persoonlijke ontwikkeling. Natuurlijk eindigt het daar niet. Je ontvangt daarbij:

  • Een vast contract, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • De mogelijkheid om door te groeien naar een leidinggevende functie (MT lid);
  • Een beloning die recht doet aan de functie;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Pensioenregeling;
  • Mogelijkheid tot het volgen van interne opleidingen.

Interesse?

Ben je woonachtig in het groene hart (of iets van driehoek met 3 plaatsen) van Nederland en voldoe je aan het profiel?  Vios heeft de wervings- en selectieprocedure uitbesteed aan Novesta.

Een psychologisch onderzoek/assessment behoort tot de selectieprocedure.